Bare tur og kos

Det ble ingen trening på Birk de dagene som han var sammen med oss. Jeg var altfor slapp og «pollen-sliten» og orket dessverre ikke.

Vi gikk en tur hver dag og koste oss resten av tida i hagen. Tirsdag gikk vi på Haga Golfbane og onsdag gikk turen på Haslum Kirkegård. Der er det båndtvang hele året og veldig oversiktlig. Vi trenger derfor ikke å møte på noen hvis vi ikke vil det.

Det ble mye lek på «ungene». Birk drar stadig vekk i gang leken, men han er også veldig flink til å finne på ting selv. Han kan springe rundt med en sko, en liten spade eller leker som han har. Pia får kjørt seg litt noen ganger 😉

Ellers kan de jo slappe av litt sammen, også.

Birk er nå hjemme sammen med Martine, David og vesle Mathias ❤ Mathias og Birk er bestevenner og de har utrolig glede av hverandre. David klippet Birk litt i ansiktet og nå ser jeg at han begynner å bli en flott cockergutt, snart et år og unghund.

Nå har Pia og jeg forflytta oss til Låplassen. Vi skal passe Mia (til Andreas) og Bajas (til Tina) i helga. Bajas nærmer seg vel 10 år, hvis jeg ikke husker feil, og han er en utrolig snill og god gutt. Pia er blitt veldig trygg på han, så da går det veldig fint å tilbringe helga sammen med de to staffene ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s