Birk`s side

Birk ble født den 30. juli – 19. Han kommer fra kennel Skjervtun og vokste opp i en søskenflokk på 7. Det var 5 gutter og 2 tisper. Martine og David var på besøk da valpene var 3 uker gamle og fikk veldig god kjemi med Birk. Martine var så heldig at hun fikk lov til å velge han, og det er vi utrolig glade for.

Bloggen blir oppdatert når Birk er sammen med Pia og meg.

Hoppende, glade Birk.

Nå har Birk vært sammen med oss i snart tre uker. VI har kost oss på Solbu, i all slags vintervær. Det har vært snø, regn og nå har det omtrent vært påskevær de siste dagene. Birk fikk sin første sparketur mens snøen ennå lå på vegen, og det gikk veldig bra. Skulle nesten ikkeFortsett å les «Hoppende, glade Birk.»

Lite nytt fra Birk.

Det er ikke blitt så mange oppdateringer her inne i det siste. Birk var sammen med Pia og meg i 10 dager etter nyttår, men etter det har han vært hjemme på Vøyenenga. Nå er det så kaldt også, at det ikke er så mye vi kan gjøre ute. Da blir det litt kjedelig åFortsett å les «Lite nytt fra Birk.»

Bare tur og kos

Det ble ingen trening på Birk de dagene som han var sammen med oss. Jeg var altfor slapp og «pollen-sliten» og orket dessverre ikke. Vi gikk en tur hver dag og koste oss resten av tida i hagen. Tirsdag gikk vi på Haga Golfbane og onsdag gikk turen på Haslum Kirkegård. Der er det båndtvangFortsett å les «Bare tur og kos»

Fineste gullgutten vår ❤