Birk`s side

Birk ble født den 30. juli – 19. Han kommer fra kennel Skjervtun og vokste opp i en søskenflokk på 7. Det var 5 gutter og 2 tisper. Martine og David var på besøk da valpene var 3 uker gamle og fikk veldig god kjemi med Birk. Martine var så heldig at hun fikk lov til å velge han, og det er vi utrolig glade for.

Bloggen ble oppdatert den 12. juni: kos på Jar.

Så langt virker han veldig stødig, nysgjerrig, imøtekommende, glad og trygg. Han takler nye situasjoner og mennesker veldig bra, og det er utrolig godt å se. Han deler tida si mellom Martine m. familie og meg. Når han er sammen med meg, er han lillebroren til Pia. Pia er blitt 9 år nå, og er rolig og voksen og veldig flink med han. Hun tåler ikke så mye fra andre hunder, men Birk har skjønt hvordan han skal oppføre seg mot henne. Det er aldri noen krangling dem i mellom.

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med hvem Birk er og til vi skal trene litt sammen. Jeg har lyst til å gå spor og å trene søk med gutten, så får vi se hva det blir til. Han har i hvert fall veldig god gjenstandsinteresse og det lover godt.